HP DesignJet,HP Deskjet,hp photosmart,hp printer,HP PSC,Laserjet Drivers,Latex Drivers,Officejet Drivers,scanjet drivers

Rabu, 19 Disember 2018

HP OfficeJet j4680 Driver Download

Kajian HP Officejet J4680
Kami mempunyai HP Officejet J4680 All-in-One Pencetak Inkjet yang popular pada peperiksaan. Baca terus untuk ulasan lengkap dan ketahui jika J4680 boleh menjadi baik untuk rumah atau pejabat anda.

SPESIFIKASI Officejet J4680
 • Inkjet warna 4-dalam-1 (mencetak, menyalin, mengimbas dan faks)
 • Cetakan / kelajuan salinan: sehingga 28 ppm dalam warna hitam, 22 ppm
 • Resolusi cetakan: sehingga 4800 x 1200 dpi warna (dioptimumkan), 600 x 600 dpi dalam warna hitam
 • Resolusi pengimbas: sehingga 1200 dpi
 • 20 muka surat, pengumpan dokumen automatik
 • Dulang kertas 100 lembar
 • Kitaran penggunaan maksimum: sehingga 3000 halaman
 • Rangkaian Sedia: Wi-Fi atau Ethernet
 • Energy Star
 • Reka bentuk dan bina
 • Tentera Laut dan Grey Officejet J4680 adalah kecil dan ringan untuk peranti penimbang semua-dalam-satu. 13 pon dan mengambil kurang 18 inci ke mana-mana arah apabila tidak digunakan (dulang output lanjutan menambah 5 ½ inci semasa digunakan).
HP OfficeJet j4680 Driver Download

Pengumpan Dokumen Automatik (ADF) dilampirkan pada bahagian atas penutup pengimbas dan memegang hingga 20 muka surat. Terdapat klip kertas boleh laras untuk media bersaiz yang berbeza.

Imbas rata 48-inci dokumen saiz maksimum 8.5 x 11.7 inci walaupun kaca sebenarnya 9 x 13 inci.

Panel kawalan - di sebelah kiri J4680 - mempunyai garis paparan LCD, pad kekunci angka, butang salin, butang batal, butang belakang, OK / ENTER, dua anak panah dan kunci penyesuaian.

Akses bahagian dalam peranti ke sebelah kanan skrin kawalan. J4680 mempunyai dua kartrij dakwat dakwat dengan pelekat ungu untuk kartrij warna dan label hitam kartrij dakwat hitam.

Dulang kertas 100-lembar boleh ditanggalkan dan mempunyai gelang kertas laras untuk media dengan saiz yang berbeza. Baki ini juga mempunyai anak tetingkap keluaran yang diperkembangkan yang menarik pekerjaan cetak.

Port USB dan kuasa terletak di bahagian belakang pencetak serta dua bicu telefon talian.

PRESTASI

Pemasangan
Konfigurasi Officejet J4680 cukup standard: pasangkan dulang kertas, sambungkan mesin ke kuasa, pasang kartrij cetak dan muatkan kertas.

J4680 kemudian menjajarkan kepala cetakan; selepas pengguna perlu memasang pemacu dari CD-ROM yang dibekalkan. Saya sentiasa melakukan pemasangan khas supaya saya boleh memintas pemasangan perisian yang tidak perlu. Pemasangan HP secara khusus menarik kerana ia memberikan penerangan ringkas tentang setiap program supaya lebih mudah untuk para pemula.

Jika anda memilih untuk menggunakan J4680 melalui sambungan tanpa wayar, anda mengkonfigurasi sambungan semasa memasang pemacu. Penyihir melakukan kebanyakan kerja, pengguna tidak perlu mengetahui nama dan kata laluan rangkaian, jika ada.

Jika anda bercadang untuk menggunakan fungsi faks, pemasangan dilakukan selepas CD pemasangan selesai. Ia agak mudah, J4680 boleh digunakan dengan talian telefon yang berdedikasi atau dikongsi melalui talian telefon lanjutan dua port.

Terdapat dua panduan berasingan untuk persediaan tanpa wayar dan faks supaya pengguna dapat mencari keseluruhan proses yang tidak menyakitkan.

Kemudahan penggunaan

Pusat Penyelesaian HP adalah satu kedai sehenti yang mudah digunakan untuk perisian Officejet J4680; Capaian Photosmart Essential 2.5, percetakan web pintar, pengurus dokumen, dan sebagainya melalui pusat dan lulus ikon desktop. Selain itu, dapatkan sokongan, menukar tetapan dan pembelian pembelian melalui penyelesaian Pusat HP.

Saya dapati perisian HP Photosmart Essential yang mudah digunakan seperti yang saya lakukan dalam peperiksaan Photosmart C4599. Saya suka keupayaan untuk mengimport pustaka foto anda ke dalam Perpustakaan Essential HP Photosmart. Anda boleh menyimpannya atau tidak - Saya tidak memilikinya kerana ia adalah peperiksaan - tetapi bagaimanapun anda boleh menyemak imbas setiap imej pada cakera keras anda menggunakan perisian jika anda mahu.

Perisian Smart Web berguna untuk pengguna yang sering mencetak terus dari Internet. Ia memotong semua spam, tiada iklan, blok lajur cerita sisi atau tajuk utama bermain dengan cetakan.

Saya dapati bantuan J4680 sebagai peranti mandiri adalah agak mudah walaupun panel paparan / konfigurasi kecil. Saya tidak mempunyai masalah menyalin ADF dan faks adalah angin. Saya mempunyai masalah dengan mengimbas imej menggunakan panel kawalan, ia memberitahu saya bahawa saya tidak mempunyai tetapan yang disimpan, tetapi menggunakan manual pada masa yang sama.

HP OfficeJet j4680 Printer Driver Windows 7, 8, 10 64-Bit / 32-Bit
HP OfficeJet j4680 Windows 10 Drivers – Download (237MB)
HP OfficeJet j4680 Windows 8.1 / 8 Driver – Download (237MB)
HP OfficeJet j4680 Windows 7 Driver – Download (237MB)

Printer HP OfficeJet j4680 Drivers Windows XP / Windows Vista 64 / 32-Bit.

HP OfficeJet j4680 Windows XP Drivers – Download (237MB)
HP OfficeJet j4680 Windows Vista Drivers – Download (237MB)

HP OfficeJet j4680 Driver and Software Installation instructions

 1. Klik butang Muat turun
 2. Perisian akan mula dimuat secara automatik ke komputer anda.
 3. Klik dua kali fail HP yang baru anda muat turun untuk melancarkan HP Installer untuk produk anda.
 4. Ikuti sebarang arahan pada skrin.
HP OfficeJet j4680 Driver Download Rating: 4.5 Diposkan Oleh: hp printer

0 komentar:

Catat Ulasan