HP DesignJet,HP Deskjet,hp photosmart,hp printer,HP PSC,Laserjet Drivers,Latex Drivers,Officejet Drivers,scanjet drivers

Khamis, 8 November 2018

HP DeskJet 1514 Driver Download

Membentangkan pelbagai ciri unggul di dalamnya, sudah tentu HP DeskJet 1510 mampu menghasilkan kualiti prestasi yang boleh dipercayai. Pencetak ini sesuai untuk anda yang mempunyai produktiviti yang tinggi dalam kerja, terutamanya untuk mencetak dokumen. Dengan sokongan teknologi HP Thermal Inkjet yang tertanam di dalamnya, kualiti hasilnya cukup mengagumkan. Dengan pencapaian resolusi 4800x1200 dpi, tentu saja, dokumen yang dicetak akan jelas walaupun mencetak imej dan foto. Pencetak ini sendiri juga mampu mencetak dengan saiz media maksimum bersamaan dengan A4.


Untuk masalah kapasiti, pencetak HP DeskJet 1510 dapat mencetak 1000 halaman dokumen setiap bulan. Dengan ini, anda tidak perlu risau tentang mencetak banyak dokumen untuk kerja. Walaupun dengan kelajuan sehingga 200 ppm untuk hitam dan putih dan 16 ppm untuk warna, ia pasti akan menjimatkan lebih banyak masa. Anda boleh mengatakan, untuk masalah kelajuan, peranti ini dapat memberikan prestasi yang cukup dipercayai. Antaramuka sambungannya sendiri adalah port USB 2.0 yang menyokong kadar pemindahan data yang tinggi. Dengan ini, masa yang diperlukan juga agak singkat apabila mencetak dalam kuantiti yang besar.

HP DeskJet 1510 juga dilengkapi dua dulang input dengan butiran 60 helaian dan 25 helaian untuk prestasi optimum. Di samping itu, peranti ini juga mempunyai ingatan dalaman supaya prestasi yang dihasilkannya cukup mampu. Malah, kebanyakan sistem operasi seperti Windows, Mac dan Linux juga menyokong peranti ini. Semua ciri dan kelebihan di atas dibungkus dalam reka bentuk yang agak menarik dengan berat hanya 3.60 kg. Akibatnya anda boleh dengan mudah bergerak atau membawanya. Di samping itu, penggunaan kuasa yang diperlukan juga agak rendah, iaitu hanya 10 watt maksimum, terutamanya apabila mencetak dokumen.

Untuk mencari perisian pencetak dan pemacu, terutamanya untuk Pemandu dan Perisian HP DeskJet 1514, anda boleh pergi ke www.hpdriver.info. Anda tidak perlu risau tentang prestasi dan keserasiannya dengan komputer anda sebagai pemandu dan perisian untuk HP DeskJet 1514 dalam versi terbaru mereka.

hpdriver.info menyediakan perisian dan pemacu untuk semua jenis pencetak HP yang terdapat di pasaran. Anda hanya perlu memilih yang sesuai dengan pencetak semasa anda.

Muat turun perisian dan pemacu yang serasi HP DeskJet 1514 berdasarkan sistem pengendalian komputer anda.

HP DeskJet 1510 e-All-in-One Printer Full Feature Software and Drivers

Description

Perisian penyelesaian penuh termasuk semua yang anda perlukan untuk memasang dan menggunakan pencetak HP anda. Koleksi perisian ini termasuk set lengkap pemacu, pemasang dan perisian pilihan.

Fixed Issues:

Menambah sokongan untuk Windows 10
Versi terkini perisian termasuk semua perbaikan dan peningkatan sebelumnya.

Driver Detail

HP Deskjet 1510 e-All-in-One Printer series Full Feature Software and Drivers

Type: Driver
Version: 32.2
Release date: 11, 12, 2015
File name: DJ1510_188.exe

Operating Systems:

Microsoft Windows 10 (32-bit)
Microsoft Windows 10 (64-bit)
Microsoft Windows 8.1 (32-bit)
Microsoft Windows 8.1 (64-bit)
Microsoft Windows 8 (32-bit)
Microsoft Windows 8 (64-bit)
Microsoft Windows 7 (32-bit)
Microsoft Windows 7 (64-bit)
Microsoft Windows Vista (32-bit)
Microsoft Windows Vista (64-bit)
Microsoft Windows XP (32-bit)
size (93.9 MB)

HP DeskJet 1514 HP Easy Start for Mac

Description

HP Easy Start adalah cara baru untuk memasang pencetak HP anda dan menyediakan Mac anda untuk mencetak. HP Easy Start akan mencari dan memasang perisian terkini untuk pencetak anda dan kemudian membimbing anda melalui persediaan pencetak.

Fixed Issues:

 • Menambah sokongan Mac OS 10.13
 • Skrin Selamat Datang dan Perubahan Perjanjian Lesen Pengguna Akhir
 • Tambah Sediakan Skrin
 • Tidak mustahil untuk meneruskan persediaan peranti selepas dilumpuhkan dan sambungan semula dengan rangkaian pada Mac semasa skrin Persediaan dalam talian akan muncul
 • Mesej "Tidak dapat berkomunikasi dengan peranti" muncul setelah mengklik butang "Teruskan" pada Skrin Pasang melalui sambungan USB
 • Skrin "Sambung ke rangkaian wayarles" hilang ketika memasang peranti melalui sambungan USOW.
 • Peranti tidak boleh dicari selepas mengklik butang "Cuba Lagi" pada mesej "Tidak dapat berkomunikasi dengan peranti".
 • Beberapa perbaikan kecil lain

Driver Detail

HP Easy Start

Type: Driver
Version: 2.8.0.177
Release date: 03, 29, 2018
File name: HP_Easy_Start.app.zip

Operating Systems:

Mac OS X 10.12
Mac OS X 10.11
Mac OS X 10.10
Mac OS X 10.9
macOS 10.13
size (8.2 MB)

HP DeskJet 1514 MB Driver and Software Installation instructions

 1. Klik butang Muat turun
 2. Perisian akan mula dimuat secara automatik ke komputer anda.
 3. Klik dua kali fail HP yang baru anda muat turun untuk melancarkan HP Installer untuk produk anda.
 4. Ikuti sebarang arahan pada skrin.
HP DeskJet 1514 Driver Download Rating: 4.5 Diposkan Oleh: hp printer

0 komentar:

Catat Ulasan